Close sidebar
Close sidebar

Un nou născut a murit de COVID-19. Mama bebelușului nu a vrut să se vaccineze din cauza teoriilor false de pe internet

Tânără de 22 de ani, din Marea Britanie și-a pierdut fetița abia născută, iar acum regretă enorm că nu s-a vaccinat. ,,Medicii ne-au spus că nu mai pot face nimic”.

Diana Bostan,

Bebelus mort covid

[Sursa foto: istockphoto]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un nou născut a murit de COVID-19. Mama bebelușului nu era vaccinată din cauza teoriilor apărute în mediul online.

Un nou născut a murit de COVID-19

Bebelușul s-a stins din viață din cauza virusului COVID-19. Fetița a fost născută cu 14 zile înainte de termen.

Mama fetițe s-a infectat cu SARS-CoV-2 în luna octombrie. Tânăra are doar 22 de ani, iar din cauza teoriilor legate de vaccin, femeia a ales să nu se imunizeze, iar fetița ei s-a stins din viață.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Bineînțeles, pot fi și alte cauze pentru pierderea sarcinilor, este posibil să nu fi fost cauzate de vaccin, însă m-au speriat și am renunțat. Doar auzind poveștile lor îngrozitoare, m-au făcut să nu vreau să nu-mi asum riscul.

Nu știu dacă ar fi făcut o diferență sau nu. M-am gândit la asta, m-am întrebat: dacă mă vaccinam, ar mai fi fost printre noi? Este vina mea? Însă moașa mea mi-a spus că nu-mi permit să gândesc așa. Aș fi putut contracta virusul chiar și vaccinată și să se ajungă în același punct, iar atunci aș fi dat vina pe vaccin”, a povestit Katie pentru  The Sun.

Citeste si: Valeriu Gheorghiță: „Nu ştim dacă este vorba de valul 5, dar pandemia nu se termină la valul 4"

Tânăra a decis să nască mai devreme pentru a nu-și pierde fetița

„Am mai avut doi copii născuți prematur, așa că știam la ce să mă aștept și care sunt riscurile. Dar am încercat să fiu cât mai pozitivă, știind că ceilalți copii au supraviețuit.

Cinci zile mai târziu, a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei a început să se înrăutățească. Pe 21 octombrie a început să fie tot mai rău. Medicii mi-au spus să merg, să stau lângă ea, nefiind siguri dacă va supraviețui peste noapte”, a declarat ea.

Citeste si: Trei români au fost salvați de un donator din Bulgaria. Ficatul si rinichii au fost transplantate la Institutul Clinic Fundeni, din Capitală

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI