Close sidebar
Close sidebar

Un nou scandal in RATB! Soferul unui autobuz a inchis usile peste caruciorul in care se afla un bebelus

La nici doua saptamani de la incidentul in care un vatman grabit a lasat in statie o fetita, inchizand usile si plecand inainte sa coboare si bunicul acesteia, o alta grozavie a fost semnalata pe retelele de socializare.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alexandru Avadanei a povestit pe pagina lui de socializare cum soferul autobuzului in care voia sa se urce cu cel mic a inchis usile si a prins caruciorul intre ele, carucior in care se afla copilul sau de doar un an. Tanarul a povestit ca usile s-au inchis in momentul in care voia sa urce caruciorul in autobuz, iar daca nu tipa disperat la sofer s-ar fi produs o adevarata tragedie.

Postarea de pe Facebook a barbatului a starnit numeroase reactii din partea prietenilor virtuali, care au empatizat cu el.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Un scandal asemanator s-a produs in urma cu doua saptamani, cand vatmanul tramvaiului 1 din Capitala a lasat in statie o fetita, dupa care a inchis usile si a plecat, inainte ca bunicul copilei sa coboare si el. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI