Cercetatorii de la Universitatea Aberdeen au descoperit ca 100 de grame de ciocolata pe zi reduce riscul de unui infarct cu 23%, relateaza The Independent.

Studiul a constat urmarirea obiceiurilor a peste 21.000 de persoane in 12 ani si a dezvaluit ca cei care consuma cantitati mai mari de cicolata se simteau mai tineri, cantareau mai putin si erau implicati in numeroase activitati fizice. Totodata, ei au indicat un risc mai scazut de a dezvolta boli cardiovasculare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Consumul de ciocolata a fost asociat si cu un nivel ridical al energiei. E important si ce fel de ciocolata consumati. S-a demonstrat ca ciocolata cu lapte, desi se crede ca e mai putin sanatoasa decat cea neagra, aduce beneficii sanatatii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si