Studiul vine ca o confirmare a ceea ce specialistii au sustinut ani la randul, insa exista si cateva diferente. Proteinele grase, precum laptele sau oaule, nu au niciun efect asupra persoanelor sanatoase.

"Aşteptarile cu privire la impact sunt mai putin importante in grupul de persoane cu un stil de viata sanatos, dar nu şi la acela la care aceasta legatura dispare complet", a declarat Mingyang Song, cercetator la Massachusetts General Hospital şi coautor al studiului, potrivit Agerpres.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Când ne-am uitat mai indeaproape la date, am constatat ca grupul de persoane cu un stil de viata nesanatos a consumat mai multa carne roşie, oua şi produse lactate bogate in materii grase, in timp ce grupul de persoane cu un stil de viata sanatos consuma mai mult peşte şi pasari de curte", a dezvaluit cercetatorul.

Cel mai mare risc il prezinta carnea rosie, inclusiv cea de vita si de porc. Specialistii recomanda consumul de proteine care se gasesc in pâine, cereale, paste, fasole, nuci şi legume.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si