Close sidebar
Close sidebar

Un nou val de scumpiri pentru români. Anunțul făcut de INS

Institutul Național de Statistică a anunțat că în următoarele două luni sunt așteptate noi scumpiri pentru români. INS a anunțat o majorare accentuată a preţurilor în construcţii şi comerţ.

Diana Bostan,

Un nou val de scumpiri

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În documentul publicat luni de Institutul Național de Statistică majoritatea estimează stabilitatea numărului de salariaţi în industria prelucrătoare, construcţii şi servicii.

Citeste si: VIDEO Experiment Știrile Kanal D| La capitolul salarii și prețuri, în țara noastră este un adevărat haos. Care este cel mai scump oraș din România și unde se trăiește cel mai bine?

Un nou val de scumpiri pentru români

"Soldul conjunctural indică percepţia managerilor întreprinderilor asupra dinamicii unui fenomen care nu trebuie confundat cu ritmul creşterii sau scăderii oricărui indicator statistic produs de INS. 

Citeste si: VIDEO- Vești proaste pentru românii care călătoresc. Biletele de avion se scumpesc cu 30-40%

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Soldul conjunctural procentual este obţinut ca diferenţă între procentajul managerilor care au ales varianta pozitivă a fenomenului şi procentajul celor care au indicat varianta negativă", arată datele INS.

Prețurile ar urma să crească în următoarele trei luni  

Potrivit datelor indicate de INS, în construcţii se va înregistra pentru următoarele trei luni relativă stabilitate a volumului producţiei, dar şi a numărului de salariaţi. 

Citeste si: VIDEO| Din cauza prețurilor la gaze și energie care au explodat pur și simplu, unul dintre cele mai mari combinate chimice din România și-a închis porțile pentru 2 săptămâni

În următoarele trei luni, managerii au estimat o tendință de creștere moderată a activităţii economice. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI