Sindicatul Liber al Navigatorilor din Transportul Maritim a transmis luni seara un avertisment adresat tuturor navigatorilor români.

"Mare atenție- munciți în siguranță! Orice aspect care vă poate pune viața în pericol trebuie să o raportați sindicatului și autorităților", se spune în postarea de pe Facebook.

Citește și: "Am studiat peste 5.000 de experiențe la limita morții". Un medic oncolog a ajuns la o concluzie fermă despre "viața de după moarte"

pe o navă care se afla în China, în portul Qingdao, a avut loc un tragic accident care s-a soldat cu pierderea vieții unui ofițer român.

Cum s-a produs accidentul de pe nava din China

Potrivit sursei citate, "NBP se afla la manevra pupa între doua parâme încurcate care s-au întins în forță lovindu-i casca și capul acestuia. Lovitura a fost așa de puternică încât capul fost desprins de corp, decesul survenind pe loc".

Autoritatile din China și compania fac investigații în privința acestui tragic accident.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Soț și soție au murit în mașina Mercedes acoperită de ape, pe o stradă din Liverpool. Ghinion uriaș pentru cei doi

Familia trebuie să primească un raport final în care să se descrie împrejurările în care a avut loc accidentul, cum s-a întamplat și cine se face vinovat (dacă sunt vinovați).

Ministerul Afacerilor Externe și Autoritatea Navală Română sunt informați cu privire la acest accident.

Sindicatul Liber al Navigatorilor din Transportul Maritim a transmis condoleanțe familiei!

Portul Qingdao din China

Portul Qingdao din China

Un membru al echipajului a murit pe un vas de croazieră

În urmă cu câteva zile, un bărbat a murit după ce a căzut de pe o navă de croazieră într-un port din Highlands, potrivit BBC.

Membrul echipajului Viking Mars, despre care se presupune că are peste 40 de ani, a fost transportat cu avionul la Aberdeen Royal Infirmary după incidentul din portul Cromarty Firth din Invergordon.

Alarma a fost trasă vineri în jurul orei 11:00 și la fața locului au fost trimise două ambulanțe, un elicopter și o echipă de traumatologie.

Dar duminică, Viking Mars a confirmat că membrul echipajului, care nu a fost numit, a murit din cauza rănilor sale.

O declarație a companiei a spus: „Cu mare tristețe confirmăm că un membru al echipajului a decedat în urma unui incident în Scoția. Am împărtășit cele mai profunde simpatii noastre cu familia membrului echipajului și ne străduim să ne asigurăm că au sprijinul de care au nevoie în această perioadă dificilă".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si