„Am văzut o chestie nebună în Tamisa acum”, a fost descrierea pe care omul a pus-o pentru fotografia bizară. Trecătorul a postat o fotografie care a făcut înconjurul internetului. Acesta a surprins ieșind din apă o reptilă care avea un ochi roșu.
Anaconda sau monstrul din Tamisa?
Comentatorii au început să își dea cu părerea și au oferit teorii despre ceea ce ar putea fi animalul sau obiectul care a fost surprins ieșind din apă.
O persoană a făcut o glumă și a spus că ar fi chiar „faimoasa Anaconda din Tamisa”, în timp ce altcineva a spus că ar putea fi vorba de fapt despre „Monstrul din Tamisa”.
O a treia persoană a remarcat că ar fi doar o piatră cu un capac de sticlă care este așezat deasupra, în timp ce altcineva era sigur că este vorba despre un stâlp de lemn care are roșu în el.
Citește și: VIDEO- O creatură bizară, plină de găuri ovale, i-a ieșit în cale unui pescar: „Nu am mai văzut niciodată un astfel de atac în 40 de ani de când fac acest lucru”
Unele persoane au spus că anul trecut a fost identificată o piele de șarpe lungă de aproximativ cinci picioare pe malurile Tamisei și așa au spus că există șanse ca creatura despre care se vorbește să fie un șarpe.
Pielea care se presupune că ar fi de la un boa constrictor, a fost descoperită de către „mudlark”-ul londonez Jason Sandy.
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
„Mudlark-ul” este o persoană care caută în aluviunile de pe fundul râurilor obiecte care ar putea avea o valoare semnificativă.
Jason a postat descoperirea pe Instagram, menționând că a era sigur că se află în căutare de comori pe malurile fluviului Amazon, nu ale Tamisei.
Ce s-a descoperit în 2021?
În anul 2021, în prima „evaluare completă de sănătate” a fluviului Thames din ultimii 64 de ani s-a descoperit că în apele sale ar trăi rechini, cai de mare, stridii și foci.
A fost pentru prima dată când râul Tamisa a fost supus unei evaluări potrivite de când a fost declarat „biologic mort” în 1957.
Societatea Zoologică din Londra (ZSL) a precizat că apa este plină de viață.
Citeste si: Veste bună pentru gospodine și pensionare! Statul oferă bani pentru repartitoare. Cine va putea beneficia de un voucher de 750 de lei- kfetele.ro
Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro
Citeste si: Imagini fără precedent cu suprafața Soarelui, la cea mai înaltă rezoluție de până acum: „Arată în detaliu frumusețea câmpului magnetic”- antena3.ro
Citește și: VIDEO- O altfel de prezentare de modă: Și-au prezentat creațiile printre betoane
Tamisa susține peste 115 specii de pești, 92 de specii de păsări și deține aproape 600 de hectare de mlaștini sărate care reprezintă de fapt un habitat crucial pentru viața sălbatică.
Citește și: Rechinul Mako a cucerit apele din Grecia. Ucigașul înoată între două insule iubite de români