Close sidebar
Close sidebar

Un pacient dat disparut intr-un spital din Romania, gasit dupa o zi, fara suflare, langa o sala din unitatea medicala, folosita de studenti

Un pacient dat disparut intr-un spital din Romania a fost gasit dupa 24 de ore unde nimeni n-a cautat: inauntru, pe niste trepte barbatul a zacut o zi si-o noapte.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Va avertizam ca urmeaza informatii care va pot afecta emotional.

Oana, nepoata decedatului: Mi se pare absolut halucinant, mi se pare ca in Romania anului 2018, incredibil sa mori langa spital si sa nu fii de gasit pentru aproape 24 de ore.

Cum e posibil ca un pacient sa devina dintr-o data invizibil? se intreaba apropiatii omului, disparut din Clinica Medicala II in conditii misterioase. Alarma s-a dat, aparent, dupa pranz, cand pacientul a fost vazut ultima oara in sala de mese. Dupa 4 ore, personalul de serviciu intra in alerta.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”- antena3.ro

Oana, nepoata decedatului: Asistentele il cauta, il cauta de doua ori teoretic, nu il gaseste, e alertata politia fiindca sigur e iesit si ar fi undeva prin imprejurimi.

Cel putin declarativ, personalul medical il cauta in saloane, pe holuri, in tot spitalul. Dupa 24 de ore, in care si politistii incearca sa-l gaseasca, vestea tragica vine de unde teoretic omul fusese cautat o zi intreaga:

Oana, nepoata decedatului: Era asezat pe scari, cu apa langa el, mai avea cateva trepte pana la iesire.

Monica Costin, purtator de cuvant Spitalul Judetean Cluj: Scarile amfiteatrului, scari care nu sunt de acces pentru pacienti si nici pentru personal intrucat sunt ale UMF-ului sunt scari de acces pentru studenti.

Emanuel Ungureanu: Urmeaza sa fac demersurile necesare ca deputat ca aceasta ancheta sa se faca bine si sa se faca tot ce se poate ca aceasta tragedies a se repete.

Medicii legisti spun ca moartea barbatului n-a fost violenta. Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI