Presedintele Comitetului Olimpic Roman, multiplul campion olimpic la scrima Mihai Covaliu, si-a propus sa aduca sportul mai aproape de elevii romani. Astfel, la nivelul scolilor din Sectorului 1 vor fi dezvoltate mai multe baze sportive, pentru pregatirea copiilor, care au astfel sansa sa devina viitori campioni.

" Sporturile despre care este vorba in cadrul acestui proiect.: vorbim aici de judo, vorbim de scrima, inot, atletism si rugby sunt sporturile care vor beneficia de baze dedicate pentru pregatirea elevilor pentru pregatirea sportivilor care isi doresc sa atinga marea performanta", a afirmat presedintele CORS.

Logistica, dar si baza materiala vor fi asigurate de Primaria Sectorului 1, iar federatiile vor asigura asistenta specifica prin antrenori si colectivele tehnice.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

" Sportul te dezvolta nemaipomenit din toate punctele de vedere si cu siguranta in aceasta perioada in care copiii sunt expusi unor tentatii nenumprate, eu zic ca sportul ii indruma pe drumul cel bun", a precizat Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1.

" Sportul reprezinta foarte multa sanatate, dar reprezinta si o dezvoltare anumitor capacitati mentale, a lucrurlui in echipa", a explicat, de asemenea, Liliana Toderiuc, Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti.

In perioada urmatoare, se vor identifica terenurile pentru amplasarea noilor baze sportive.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si