Close sidebar
Close sidebar

Un pas inainte pentru sportul romanesc! Parteneriat important intre COSR si Primaria Sectorului 1

Un pas inainte pentru sportul romanesc! Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, alaturi de Primaria Sectorului 1, au semnat miercuri un parteneriat pentru dezvoltarea infrastructurii olimpice din sector. Autoritatile locale promit sa sustina din punct de vedere financiar si logistic infiintarea mai multor baze sportive, iar federatiile isi pun la bataie specialistii!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Presedintele Comitetului Olimpic Roman, multiplul campion olimpic la scrima Mihai Covaliu, si-a propus sa aduca sportul mai aproape de elevii romani. Astfel, la nivelul scolilor din Sectorului 1 vor fi dezvoltate mai multe baze sportive, pentru pregatirea copiilor, care au astfel sansa sa devina viitori campioni.

" Sporturile despre care este vorba in cadrul acestui proiect.: vorbim aici de judo, vorbim de scrima, inot, atletism si rugby sunt sporturile care vor beneficia de baze dedicate pentru pregatirea elevilor pentru pregatirea sportivilor care isi doresc sa atinga marea performanta", a afirmat presedintele CORS.

Logistica, dar si baza materiala vor fi asigurate de Primaria Sectorului 1, iar federatiile vor asigura asistenta specifica prin antrenori si colectivele tehnice.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

" Sportul te dezvolta nemaipomenit din toate punctele de vedere si cu siguranta in aceasta perioada in care copiii sunt expusi unor tentatii nenumprate, eu zic ca sportul ii indruma pe drumul cel bun", a precizat Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1.

" Sportul reprezinta foarte multa sanatate, dar reprezinta si o dezvoltare anumitor capacitati mentale, a lucrurlui in echipa", a explicat, de asemenea, Liliana Toderiuc, Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti.

In perioada urmatoare, se vor identifica terenurile pentru amplasarea noilor baze sportive.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI