Close sidebar
Close sidebar

Un pasager a deschis uşa pentru ieşirea de urgenţă şi a coborât din avion pe tobogan chiar înainte ca aeronava să decoleze de pe pistă

Un pasager al companiei Delta Air Lines a fost arestat după ce a deschis una dintre uşile avionului şi a alunecat pe toboganul pentru ieşire de urgenţă în timp ce avionul se pregătea să decoleze sâmbătă de la Los Angeles cu destinaţia Seattle, relatează CNN.

Georgiana Balaban,

Un pasager al companiei Delta Air Lines s-a aruncat pe toboganul aeronavei chiar înainte de decolare.

[Sursa foto: CNN]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incidentul de pe zborul Delta 1714 a avut loc în jurul orei locale 10:40, în timp ce avionul se afla pe pista aeroportului internațional din Los Angeles, potrivit Administrației Federale a Aviației (FAA).

Ce spun oficialii

Avionul, un Boeing 737, aștepta să ruleze pentru decolare, când pasagerul a ieșit din aeronavă după ce a activat toboganul de la ieșirea de urgenţă.

Citește și: VIDEO- UPDATE- Două aeronave s-au ciocnit pe aeroportul din Suceava

Pasagerul a fost reținut inițial de personalul companiei înainte de a fi arestat de forțele de ordine locale.

FAA investighează incidentul.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Avionul dispărut fără urmă cu 240 de oameni la bord. Cea mai nebunească teorie

Luna trecută, Ed Bastian, directorul general al Delta Air Lines, i-a trimis o scrisoare procurorului general al SUA, Merrick Garland, în care îşi reitera apelul ca Departamentul de Justiție să urmărească penal pasagerii indisciplinați şi să îi treacă pe o listă cu pasageri care nu mai au voie să urce la bordul avioanelor.

Demersul a intervenit după o serie de incidente petrecute în ultimul timp la bordul avioanelor din SUA.

Citește și: Un pilot a întors avionul în mijlocul zborului pentru ca pasagerii să poată vedea aurora boreală

La începutul acestei luni, un pasager al companiei United Airlines a încercat să deschidă în zbor uşa pentru ieşire de urgenţă a avionului şi apoi ar fi încercat să înjunghie un însoțitor de bord, în timpul unui zbor de la Los Angeles către Boston.

Citește și: Zbor plin de emoții! Un pilot a leșinat la manșa avionului. Copilotul a aterizat aeronava pe Otopeni

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI