Predicatorul unui cult neoprotestant din Sebis circula cu Mercedesul pe Drumul Judeţean 793 Arad – Moneasa, intorcandu-se acasa impreuna cu soţia de la o onomastica sarbatorita la Hanul Moara cu Noroc, scrie presa locala.

Politistii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Arad susţin ca vinovat de producerea accidentului este un tanar de 30 de ani, din comuna Buteni, judeţul Arad.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Tanarul se deplasa spre Ineu, iar la un moment dat, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de carosabil umed, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, intrand in coliziune cu autoturismul condus regulamentar de pastorul de 64 de ani.

"La fata locului a intervenit o echipa de descarcerare din cadrul ISUJ judetului Arad, pentru scoaterea victimelor blocate, dar si mai multe echipaje medicale, pentru a le acorda ingrijiri celor implicati in accident. Victimele au fost extrase din fiarele contorsionate ale autoturismului. Femeia a fost preluata de catre cei de la Serviciul Judetean de Ambulanta, cu multiple traume, fiind transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad pentru a primi ingrijiri medicale.

Barbatul aflat la volan a fost extras din autoturism, medicii constatand ca se afla in stop respirator. Acestuia i s-au facut manevre de resuscitare la fata locului, insa eforturile medicilor au fost zadarnice", a declarat maiorul George Plesca, purtator de cuvant al ISU Arad.

Sursa: observator.tv


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si