Close sidebar
Close sidebar

Un patron fals de pensiune vindea vacante la jumatate de pret. Cum a fost prins escrorcul

Mai multe persoane care au crezut ca l-au prins pe Dumnezeu de un picior atunci cand au descoperit pe internet ofertele plasate de Cornel Ionut Apostol au cazut in plasa tanarului in varsta de 25 de ani. De fapt, locurile de cazare pentru care escrocul a incasat mii de lei erau inexistente, fapt care a facut ca pe fir sa intre politistii bucuresteni. Dupa trei luni de ancheta, falsul patron de pensiune care vindea vacante la jumatate de pret a fost demascat si prins de politisti.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul s-a derulat in luna decembrie a anului trecut, in zilele de dinaintea Sarbatorii Craciunului si a petrecerii care marcheaza trecerea in noul an. Atunci, Apostol a postat pe un site celebru pentru produsele plasate la preturi extrem de mici cateva oferte irezistibile de vacante de sezon si apoi a asteptat.

Fireste, au existat si persoane care s-au bucurat de tarifele scazute oferite de asa-zis-ul patron de pensiune si au virat fara sa stea pe ganduri avansul cerut pentru cele cateva zile de distractie la munte. Cand insa au vrut sa se duca cu bagajele la usa pensiunii unde planuisera sa petreaca minivacanta de iarna, oamenii au avut surpriza sa constate ca fusesera escrocati. Locurile platite nu fusesera rezervate, iar ”domnul Cornel Ionut Apostol”, cel care s-a recomandat pe internet a fi patronul locatie nici macar nu exista.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI