Un deținut condamnat la închisoare pentru pedofilie l-a acționat în instanță pe președintele României, Klaus Iohannis! Pe 13 martie anul curent, arădeanul Faur Nistor Isai are înfățișare la Judecătoria Arad în procesul pe care i l-a intentat președintelui țării!

Iată ce scrie presa arădeană despre Isai, un deținut obișnuit să dea în judecată pe toată lumea.  ”Faur Nistor Isai, în vârstă de aproximativ 50 de ani și născut la Arad, este cunoscut pentru faptul că în ultimii ani a chemat în judecată conducerea Curții de Apel Timișoara, Ministrul Sănătății, Ministrul Mediului și pe șeful „Protecției Consumatorului”.

Anul trecut, recidivistul a dat Statul Român în judecată pentru „condițiile improprii de detenție din Penitenciarul Arad și Penitenciarul Timișoara”, cazul ajungând la a Curtea Europeană a Drepturilor Omului. CEDO i-a dat câștig de cauză, luând decizia ca statul să îl plătească pe acesta cu aproape patru mii de euro cu titlul de despăgubire”, nota aradon.ro despre Isai în 2017, atunci când îl dăduse în judecată pe Regele Mihai.

Citeste si: Nu rata Știrile Kanal D de la ora 19:00! Vă oferim imagini senzaționale cu Victoraș Micula după ce polițiștii au descins la locuința sa!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tot aradon.ro dezvăluia și motivul condamnărilor repetate ale lui Isai. ”În 2001, acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 13 ani cu închisoarea pentru abuz asupra unui minor, executând 10 ani din pedeapsă. La nici două luni de la ieșirea din penitenciar, a fost din nou arestat, pentru că a batjocorit două fetițe, de cinci, respectiv șase ani, fiind încarcerat la Colibași, apoi adus înapoi în unitatea de încarcerare din Arad”, amintea aradon.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si