Elena Lasconi nu trece cu vederea ultimele declarații făcute de ÎPS Teodosie. Ce a declarat după spusele omului bisericii, cu privire la violențele de orice tip dintr-o căsnicie.

ÎPS Teodosie a creat vâlvă în online, după ce a spus la un post de radio că, ceea ce leagă Dumnezeu, nimic să nu despartă, nici chiar violența de orice tip dintr-o familie.

Replica sa venind, după ce o ascultătoare, agresată psihic de partener, i-a cerut sfatul: Trebuie să îți duci crucea.

 Poate exista şi vindecare, dar dumneata, care ai primit taina cununiei, trebuie să-ţi duci crucea, să te rogi să suplinească Dumnezeu această lipsă de empatie, pentru că ai un legământ. Soluţia este să nu vă despărţiţi, vindecarea o dă Dumnezeu”,  a susținut Teodosie.

Citește și: VIDEO ÎPS Teodosie, proces început cu o amânare. Arhiepiscopul Tomisului respinge acuzațiile de corupție

ÎPS Teodosie

ÎPS Teodosie

[Sursa foto: Arhiepiscopia Tomisului ]

ÎPS Teodosie, în vizorul Elenei Lasconi

Astfel că, a urmat un val de replici, unele prin care i se dădea dreptate, unele prin care era criticat. Persoanele publice care au ținut să-l contrazică pe Teodosie au fost ministrul Justiției și Elena Lasconi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Primarul din Câmpulung Muscel a declarat că abuzul nu trebuie tolerat în nicio situație, în niciun fel de relație. Ba mai mult decât atât, Elena Lasconi le sugerează victimelor să se îndepărteze de mediul toxic în care trăiesc și de persoanele care le strică viața.

”Niciun abuz nu trebuie tolerat. Nu este datoria femeii să suporte abuzul într-un cuplu, ci a bărbatului să nu-l comită.

Iar asta e valabilă și în relații de cuplu. Și în relații de prietenie. Și în business. Și în politică. Și peste tot. Abuzul nu trebuie niciodată tolerat. Sfatul meu pentru orice persoană abuzată este să se depărteze de prezența toxică din viața ei”, a scris Lasconi, luni seara, pe Facebook.

ÎPS Teodosie

ÎPS Teodosie

[Sursa foto: CT News]

Citește și: VIDEO- ÎPS Teodosie face din nou declarații controversante: "Bărbații fără barbă sunt ciuntiți!"

De asemenea, nu a ezitat nici în a-l pune la zid pe ÎPS Teodosie. Conform spuselor sale, acesta reprezintă coloana rusă a României, care împarte lumii ruptura lui de Dumnezeu.

„O astfel de prezență toxică în societatea românească este și ÎPS Teodosie, ce reprezintă coloana rusă din România. Astfel de declarații repetate tot mai des ne arată un personaj care s-a rupt nu doar de societate, dar și de Dumnezeu. Ce trist!”, a mai scris primarul din Câmpulung Muscel și candidat la președinția USR.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si