Close sidebar
Close sidebar

Un pieton și un biciclist, accidentați mortal în ultimele ore

Un biciclist în vârstă de 66 de ani a fost accidentat mortal, miercuri seara, de un microbuz pe DN 79, între localitățile Sântana și Arad. Un alt pieton a fost spulberat, joi dimineață, de o mașină de DN2, în localitatea Afumați, județul Ilfov. 

Sorin Negru,

Un biciclist în vârstă de 66 de ani a fost lovit puternic de un microbuz și a decedat pe loc

[Sursa foto: Aradon.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul tragic din județul Arad, în care biciclistul de 66 de ani a fost lovit de un microbuz, a avut loc miercuri seara, în jurul orei 18:00, pe DN 79 (Arad-Oradea), în localitatea Zimandu Nou, potrivit presei locale.

Citeste si: Noile restricții de Sărbători, publicate în Monitorul Oficial. Au intrat azi în vigoare, pentru 30 de zile

Potrivit IPJ Arad, din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că “în seara de 8 decembrie, în jurul orei 18:00, un bărbat în vârstă de 66 de ani, din județul Bihor, în timp ce se deplasa cu bicicleta dinspre Sântana spre Arad, pe D.J. 791, a pătruns pe D.N. 79, fiind accidentat de un microbuz, condus de un orădean de 51 de ani".

Citeste si: Percheziții de amploare la traficanții de arme

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urma impactului, biciclistul a decedat, informează Aradon.ro. Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeste si: Accident în lanț din cauza poleiului, în Capitală. Cel puțin 20 de mașini tamponate

Pieton, spulberat de mașină pe DN2

Un pieton care traversa drumul regulamentar a fost lovit mortal, joi dimineață, de un autoturism pe DN 2, în localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Sensul de mers Afumaţi- Bucureşti este oprit, circulându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI