Close sidebar
Close sidebar

Un politist a dat-o de gard! Barbatul a intrat cu masina intr-un cap de pod si apoi a facut ASTA!

Un politist din Huedin a fost implicat intr-un accident rutier, dupa ce s-a urcat beat la volanul masinii de serviciu.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un politist de la Sectia Rurala Huedin s-a urcat baut la volan si, pe drumul dintre Scrind-Frasinet si Huedin, s-a izbit cu masina de un cap de pod, insa, barbatul a plecat acasa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Abia a doua zi a ajuns la seful lui ca sa raporteze incidentul. 

"Autoturismul marca Dacia Logan, aflat in dotarea Sectiei 8 Politie Rurala Huedin, a fost avariat in urma unui eveniment rutier, soldat numai cu pagube materiale, produs la data de 7 mai a.c., in jurul orei 22.00, pe D.J. 108 C, in localitatea Margau, din judetul Cluj, in timp ce era condus dinspre localitatea Scrind-Frasinet spre Huedin", informeaza IPJ Cluj, citat de stiridecluj.ro.

Citeste si: Horoscop săptămânal pentru perioada 15- 21 iulie 2024: Succesul este garantat pentru acest nativi- kanald.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Barbatul a fost depistat cu o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost sanctionat contraventional si i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioada de 90 de zile.

De asemenea, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Cluj a dispus in cauza efectuarea de verificari fata de politistul aflat la volan.

Sursa: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI