Close sidebar
Close sidebar

Un polițist a fost acuzat că ar fi violat mai multe femei în secția de poliție. Până în prezent, 6 plângeri au fost depuse: „Era în lacrimi”

Un polițist este acuzat că ar fi violat peste 5 femei. Individul folosea o metodă incredibilă pentru a le face pe femei să-i cadă în plasă.

Ana-Maria Costea,

Un polițist a fost acuzat că ar fi violat mai multe femei în secția de poliție. Până în prezent, 6 plângeri au fost depuse: „Era în lacrimi”

[Sursa foto: Profimedia/Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un polițist din Toulouse are pe numele său o colecție de 6 plângeri pentru viol și agresiune sexuală. El a fost plasat sub control judiciar, în așteptarea procesului.

Agentul acuzat de viol este un bărbat de 52 de ani, pus sub acuzare pentru faptele pe care le-ar fi comis între 2017 și 2018, în secția de poliție în care lucra, transmite Le Figaro.

Citește și: O tânără de 22 de ani s-a mutilat singură cu ciocanul și a mințit că a fost traficată. A primit 8 ani de închisoare pentru "delir"

Cum acționa polițistul acuzat de viol

O femeie, care era audiată într-un alt dosar, a reclamat că a fost violată de ofițerul de poliție din Toulouse, în anul 2017.

În ziua în care s-ar fi produs violul, femeia venise pentru a-l reclama pe partenerul său violent.

Citește și: Instanța a respins cererea lui Andrew Tate de înlocuire a măsurii arestării preventive. Tristan Tate va afla decizia joi

Inspectoratul General al Poliției Naționale (IGPN) a preluat cazul și l-a convocat pe ofițerul de poliție după această plângere. Atunci, acuzatul a dat numele altor două femei cu care ar fi întreținut relații sexuale în incinta secției de poliție, dar, de data aceasta, actele au fost „consimțite”.

Citește și: Un tânăr din Brașov a fost reținut pentru șantaj. Bărbatul a fost prins pe aeroport

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

IGPN a efectuat o anchetă amănunțită, potrivit avocatului uneia dintre victime. Astfel, după mai multe căutări, oamenii legii au ajuns să găsească alte 3 femei care se aflau într-o situația similară.

Se pare că fiecare agresiune era gândită la fel.

Citește și: Prima sentință în cazul gemenilor pedofili din Timiș. De-a lungul timpului, cei doi au violat mai mulți minori

„Este vorba de femei care se află într-o situaţie fragilă, care vin să depună plângeri în legătură cu situaţii complicate, care implică adesea custodia copiilor. Clienta noastră a fost uluită în momentul evenimentelor, care au avut loc la finalul audierii, când era în lacrimi după ce îi mărturisise informaţii compromiţătoare. În total, şase femei au depus plângere", a anunțat IGPN.

Citește și: Doi români au fost arestați în Italia. Aceștia ar fi răpit două tinere pentru a le obliga să se prostitueze

Agentul a fost acuzat pentru viol și agresiune sexuală încă din 2019. Tot atunci, el a fost suspendat din funcție. La acel moment, el a fost plasat în arest preventiv timp de 3 săptămâni înainte de a fi eliberat.

Agentul este de părere că femeile complotează împotriva lui

Polițistul spune că totul ar fi fost un complot și că femeile s-au asociat pentru a-i face rău. Cu toate acestea, potrivit avocaților victimelor, ele nu se cunosc și nu au fost niciodată în contact.

Citește și: VIDEO- Noi detalii din cazul minorei forțate de părinții săi să practice prostituția. Copila a ajuns la Protecția Copilului Călărași

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Acestea sunt victime care au trebuit să fie căutate, IGPN a trebuit să le convingă să depună o plângere”, au mai precizat apărătorii victimelor.

„Este important de reţinut că acest individ se declară nevinovat", susţine Martin Vatinel, cel care îl reprezintă pe poliţistul acuzat.

Citește și: Un jandarm din Satu Mare a fost arestat după ce ar fi agresat sexual două minore

Omul legii a spus că nu a perceput lipsa consimțământului, iar despre asta se va discuta și la proces. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI