O intervenție din timpul serviciului i-a adus sfârșitul unui polițist. Bărbatul a fost împușcat mortal, în timp ce colegul său a scăpat cu viață, dar se află în stare foarte gravă, la spital.

Intervenție cu final tragic pentru un polițist

Tragicul incident a avut loc în această dimineață, în Belgia, la 60 de kilometri de Bruxelles. Intervenția a avut un final nefericit pentru doi dintre cei trei polițiști.

Un polițist a fost împușcat mortal, în timp ce unul dintre colegii săi a fost rănit grav. Potrivit informațiilor transmise de presa străină  mirror.co.uk, acesta se află în stare critică și se luptă pentru a supraviețui.

"Un polițist din cadrul forțelor speciale a murit în timpul unei intervenții în această dimineață. Un al doilea ofițer a fost grav rănit și luptă în prezent pentru viața lui", a declarat șeful secției de poliție, potrivit sursei citate anterior.

Cel de-al treilea polițist aflat la intervenție nu a avut răni care să îi pună în pericol viața.

Suspectul a încercat să fugă de la locul tragediei. Acesta s-a ascuns într-o casă abandonată aflată aproape de locul incidentului tragic. La scurt timp, bărbatul a fost găsit de autorități. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă ani grei de închisoare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. „A venit beat și m-a luat la bătaie”. Paznicul unei primării din Mehedinți, lovit de primar, chiar în timpul serviciului. Motivul uluitor al scandalului dintre cei doi

barbat retinut

Un bărbat a împușcat mortal un polițist 

[Sursa foto: istockphotos]

Împușcat în cap, la metrou

Un incident tragic, în care un bărbat a fost împușcat mortal, s-a petrecut în urmă cu câteva zile la New York, într-o stație de metrou, din cartierul Brooklyn. 

Tragedia a pornit de la izbucnirea unui conflict. Doi bărbați cu vârsta de 32 de ani, respectiv 36 de ani, au început un scandal pe peron. La scurt timp după ce s-au urcat în metrou, unul dintre bărbați l-a împușcat în cap pe celălalt. Potrivit primelor informații, cei doi bărbați nu s-ar fi cunoscut.

banda politie crime scene

Un bărbat a fost împușcat în cap de un necunoscut, la metrou

[Sursa foto: istockphotos]

"Au intervenit mulți polițiști atunci când metroul a ajuns în stație. Se auzeau împușcături și s-a intervenit imediat”,  a declarat șeful poliției din New York, conform ABC News

Scenele șocante s-au petrecut sub ochii îngroziți ai martorilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si