Close sidebar
Close sidebar

Un politist bihorean a pierit inecat! Membrii familiei l-au privit neputinciosi in ultimele sale clipe!

Tragedie in Bihor, unde un politist din Oradea, in varsta de 44 de ani, a pierit inecat intr-o balta pentru pescuit unde se afla impreuna cu familia sa.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform bihon.ro, Calin Breje lucra la centrul operational din cadrul IPJ Bihor si se afla in timpul liber, cu familia sa la o balta de pescuit privata din comuna Ianca. A decis sa inoate, a intrat in apa, dar nu a mai iesit niciodata la suprafata.

Familia a anuntat politia, doua echipaje de pompieri militari s-au deplasat la fata locului si politistul a fost descoperit dupa aproximativ jumatate de ora de la disparitie, fiind scos la suprafata de pompieri.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„La fata locului s-a deplasat o echipa de cercetare formata din politistii Serviciului de Investigatii Criminale, politistii Serviciului Criminalistic si seful IPJ Bihor. Se efectueaza cercetari pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs tragicul eveniment. Cauza exacta a decesului urmeaza sa fie stabilita in urma efectuarii necropsiei”, a declarat comisar IPJ Bihor, Alina Dinu, conform sursei citate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI