Close sidebar
Close sidebar

Un poliţist de 22 de ani a murit în Bistriţa, maşina lui a fost de nerecunoscut

Un poliţist de 22 de ani a murit în Bistriţa, maşina lui a fost de nerecunoscut după ce a intrat cu viteză pe contrasens şi s-a izbit violent de un autocar.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un tânăr poliţist din Bistriţa Năsăud şi-a găsit sfârşitul, noaptea trecută, într-un accident rutier petrecut în drum spre casă, după ce abia ieşise din tură. În localitatea în care era agent de poliţie a intrat cu viteză într-o curbă, a derapat şi a intrat într-un autocar care circula regulamentar şi în care se aflau câteva zeci de oameni. Niciunul dintre aceştia nu a fost rănit, dar agentul nu a putut fi salvat.

Citeste si: Accident între un autocar şi un microbuz, pe DN 13B; şase persoane au fost rănite

Poliţistul în vârstă de 22 de ani lucra la secţia din Josenii Bârgăului. Locuia în municipiul Bistriţa, aşa că aseară, după ce a ieşit din tură, s-a urcat în maşină şi a pornit spre casă, pe drumul Naţional 17. Avea de mers 18 kilometri până acasă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Teleorman: o persoană decedată și alte 9 rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

În autocar erau 35 de muncitori de la o fabrică. Ei au scăpat teferi, însă impactul a fost prea brutal pentru tânărul agent.

Sursa: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI