Close sidebar
Close sidebar

Un politist de 38 de ani a fost ucis in Gara Suceava - Omul legii a fost injunghiat de mai multe ori de catre un tanar de 24 de ani

Un politist in varsta de 38 de ani a fost ucis in Gara Suceava, joi seara, fiind injunghiat de catre un tanar de 24 de ani, care i-a aplicat mai multe lovituri de cutit, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantul Politiei Suceava a declarat pentru News.ro ca incidentul a avut loc in jurul orei 21.00, cand politistul, care lucra la Politia Transporturi Feroviare, patrula pe peronul Garii Burdujeni.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"La un moment dat, un tanar a venit prin spatele politistului si, fara a spune ceva sau a face vreun alt gest, l-a injunghiat in gat. Politistul a cazut, iar tanarul, in varsta de 24 de ani, a continuat sa il loveasca cu cutitul, in zona toracelui", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Suceava, precizand ca intre politist si tanar nu existase niciun conflict anterior.

Potrivit acestuia, la fata locului a ajuns un echipaj de la Ambulanta, insa politistul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Agresorul a fost imobilizat la scurt timp de la incident, in gara, de catre o patrula de politisti. El a fost dus la sediul Politiei Transporturi Feroviare din gara, unde este asteptat un procuror pentru a-l audia, a adaugat sursa citata.

La sediul politiei, agresorul si-a motivat gestul si a spus ca uraste politistii. Se pare ca aceasta ura vine dupa ce el a avut mai multe probleme de natura penala in Spania. 

Politistul care si-a pierdut viata avea 38 de ani si era tatal a doi copii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI