Bărbatul se afla la locul de muncă, la Sectorul Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II.

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, bărbatul a fost descoperit decedat în jurul orei 11.50, de colega sa.

”În jurul orei 11:50, un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II, în timp ce desfăşura o misiune de supraveghere a frontierei, a fost descoperit de către colega de patrulă fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului. 

Citeste si: Primul mall închis în România. Anunțul oficial

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Imediat, la faţa locului a fost solicitat prin intermediul 112 un echipaj medical din cadrul Spitalului de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, o echipă din cadru IPJ Mehedinţi şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Severin”, se arată în comunicat.

Citeste si: Secretarul de stat Horațiu Moldovan: Ideal ar fi ca oamenii să stea acasă 8-10 săptămâni

Potrivit unor surse oiciale, bărbatul s-a împuşcat cu arma din dotare.

Agentul, în vârstă de 39 de ani, a absolvit în anul 2002 Şcoala militară de subofiţeri "G.A. Ghica” din Drăgăşani, fiind încadrat la I.J.J. Mehedinţi şi ulterior la I.J.J. Gorj, până în anul 2011 când a demisionat. În ianuarie 2017 a fost reîncadrat prin promovarea unui examen la I.T.P.F. Timişoara- SPF Severin, dată la care a fost şi testat psihologic.

Citeste si: Guvernul pregătește noi măsuri pentru toți românii. Breaking News

Bărbatul nu era înregistrat în evidenţele instituţiei cu un comportament dezadaptativ sau cu restricţii privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si