Close sidebar
Close sidebar

Un polițist susține că l-ar fi văzut pe Marian Vanghelie lovind cu pumnul în parbrizul unei mașini și înjurând pasagerii! Scena s-ar fi întâmplat în ziua Congresului PSD

Un polițist din Mangalia susține că l-ar fi văzut pe Marian Vanghelie în timp ce lovește cu pumnii într-o mașină, în weekendul care tocmai a trecut.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Marian Vanghelie ar fi avut un acces de furie în ziua în care a avut loc congresul PSD. Afirmația aparține lui Dan Georgescu, polițist din Mangalia și administrator al paginii de Facebook ”Polițistii au umor”.

”Marean Vanghele, "care este", tocmai a dat cu pumnii în geamul unei mașini, înjurând de mama focului șoferul și pe pasagera din partea dreaptă. Geamul nu s-a spart, pumnul da. Mi-a plăcut la București, mai vin și mâine”, a povestit Dan Georgescu pe pagina ”Polițiștii au umor”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Georgescu susține că se afla la o terasă din București când a văzut scena respectivă dar că nu a filmat pentru a nu fi acuzat în cadrul comunității că nu a intervenit.

Vanghelie a înființat PSDI

Postarea a fost făcută sâmbătă seara, la câteva ore după încheierea Congresului PSD, la care Vanghelie n-a luat parte pentru că nu mai face parte din acest partid.

Fost primar al sectorului 5 și fost președinte al Organizației București al PSD, Vanghelie a părăsit formațiunea politică în care s-a format și în decembrie 2018 a înființat Partidul Social Democrat Independent (PSDI), care a și fost înscris la Alegerile Europarlamentare unde nu a obținut nici un mandat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI