Close sidebar
Close sidebar

Un preot din Dolj s-a sinucis! A lasat un bilet de adio de 6 pagini in care-si explica gestul! "Nu imi vine sa cred ca a facut asta, el era intotdeauna impotriva acestor lucruri"

Silviu Neagu, un pret din comuna Ostroveni, judetul Dolj, s-a sinucis sambata seara. Barbatul a lasat un bilet de adio in care si-a explicat gestul si si-a cerut iertare de la familie, prieteni si de la Dumnezeu.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit adevarul.ro, preotul a ales sa isi puna capat zilelor dupa ce sotia l-a amenintat ca divorteaza. Silviu Neagu era mai sensibil si nu a suportat acest lucru.

"Nu imi vine sa cred ca preotul nostru a decis sa isi puna capat zilelor. El era intotdeauna impotriva acestor lucruri si ne invata pe toti sa pretuim viata. Ceva s-a intamplat cu el cu siguranta. Era un om vesel si ne ajuta atunci cand aveam nevoie. De cateva zile am vazut ca era mai abatut, dar am crezut ca nu este atat de grav si nu l-am intrebat nimic ",a povestit un localnic.

Silviu Neagu a lasat un bilet de adio in care a explicat motivul sinuciderii si si-a cerut iertare lui Dumnezeu.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Si-a hotarat singur soarta. Avea probleme cu sotia si l-au afectat. inainte sa recurga la acest gest necugetat a lasat un bilet de adio de sase pagini, iar acolo a scris totul. Si-a cerut iertare de la copii, parinti, prieteni, dar mai ales de la Dumnezeu. Sotia l-a amenintat cu divortul, iar acest lucru l-a afectat foarte mult. Era preot, dar avea o fire sensibila“, a declarat unchiul preotului Silviu Neagu.

Oamenii din comuna cred acum ca localitatea lor este blestemata.

"Din batrani se stie ca daca un preot isi pune capat zilelor nu este un lucru bun. Peste comuna noastra s-a abatut acum un blestem si o sa vedeti acest lucru. Este mare pacat sa recurg la un astfel de gest, iar cu atat mai rau este daca esti preot. Eu l-am vazut duminica trecuta la biserica si era vesel si nu mi-am dat seama ca are probleme, dar fiecare om are secretele lui“, a mai povestit un localnic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI