Preotul Light Monyeki din Soshanguve, Africa de Sud, era convins ca cei care il divinizeaza si ii urmeaza credinta sunt super oameni si sunt nemuritor. Intr-o incercare de a le demonstra asta, barbatul a provocat un adevarat genocid.

Prezenti la slujbele lui, credinciosii au fost fortati sa bea otrava de sobolani pentru a se convinge de puterile sale. Din pacate, toti cei care au consumat aceasta otrava au murit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Initial, cinci persoane au decedat la cateva minute dupa ce au ingerat substanta, ulterior, alti 13 acuzand dureri si fiind transportati la spital, unde ulterior au murit.

Desi totul este de-a dreptul terifiant, politistii nu au facut nicio arestare in acest caz. Preotul Light Monyeki se considera nevinovat si spune ca unii au ales sa fie "mai aproape de Dumnezeu".

Ancheta in acest caz este in continua desfasurare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si