Alfred Gadenne, in varsta de 71 de ani, era primarul conservator al orasului Mouscron, o mica asezare urbana de 57.000 de oameni situata in apropierea orasului francez Lille.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Presa din Belgia relateaza ca procurorul public a precizat ca Gadenne a fost gasit cu gatul taiat intr-un cimitir din apropierea casei. Primarul Mouscronului obisnuia sa inchida portile cimitirului in fiecare noapte. Suspectul s-a predat Politiei locale, insa motivele pentru care a comis crima nu au fost determinate. Cazul a fost trimis catre procurorul local, fiind exclusa ipoteza unui atac terorist.

”Am aflat cu oroare de moartea brutala a lui

Alfred Gadenne. Toate gandurile mele se indreapta catre familia si prietenii lui”, a scris pe Twitter prim-ministrul belgian Charles Michel.
Sotia lui Gadenne este cea care a descoperit trupul neinsufletit al edilului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si