Close sidebar
Close sidebar

Un primar din Argeș a lovit o femeie în incinta instituției pe care o conduce, după care a chemat autoritățile: „De ce plecați, domnu' primar?”

Întâmplare inedită într-o primărie din Argeș! Edilul a lovit o femeie în incinta instituției, urmând ca mai apoi să cheme autoritățile. Iată care este motivul conflictului dintre cei doi.

Ana-Maria Costea,

Un primar din Argeș a lovit o femeie în incinta instituției pe care o conduce, după care a chemat autoritățile: „De ce plecați, domnu' primar?”

[Sursa foto: wowbiz.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incidentul s-a petrecut în comuna Căteasca, din județul Argeș. Primarul comunei se află în plin scandal, după ce a lovit o femeie din localitate.

După „păruială”, supărat de situație, politicianul a chemat chiar el poliția, pentru a i se face dreptate.

Citește și: VIDEO| Primarul unei localități din România a lovit o femeie în sediul primăriei

Primarul comunei, cu nervii întinși la maxim

Totul a pornit de la o simplă ședință la primăria din localitate. Aceasta a degenerat într-un mod total neașteptat, astfel încât s-a ajuns la violență.

Incidentul a avut loc marți, după ce membrii Consiliului Local din Căteasca s-au întrunit și au purtat discuții cu localnicii pe diverse teme de interes pentru comună.

Citește și: VIDEO- Nicuşor Dan, declarații după tragedia de la Lacul Morii: „Avem un val de câini care încep să fie abandonaţi de proprietari”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La final, primarul  a vrut să plece. În acel moment, o loalnică, care nu ocupa nicio funcție în organul administrativ, l-a întrebat pe edil unde merge.

În acel moment, alesul local a observat că este filmat și a răbufnit.

„De ce plecaţi, domnu' primar?”

„Cu acordul cui mă filmezi?”

Citește și: Bătaie cu pumnii și picioarele într-un avion. O pasageră a fost legată de scaun, după ce a lovit însoțitorii de zbor

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Acesta a fost momentul cheie în care primarul a lovit-o peste mână pe femeia care ținea telefonul. Supărat de cele întâmplate, edilul i-a chemat pe oamenii legii pentru a restabili ordinea și liniștea publică.

Edilul s-a ales cu dosar penal

În momentul în care au venit la primărie, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de loviri și alte violențe.

Citește și: Motivul pentru care trei bărbați au snopit în bătaie un polițist aflat în timpul său liber. Agentul a fost agresat fizic chiar în fața băiețelului său de șapte ani

„La data de 31 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni au fost solicitaţi, în mod direct, de către un bărbat de 67 de ani, din Căteasca, să intervină, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă şi pentru preîntâmpinarea unor conflicte, ca urmare a unor discuţii în contradictoriu, ce au avut loc în cadrul unei şedinţe de Consiliu Local. După suspendarea şedinţei, în cadrul discuţiilor desfăşurate ulterior, un bărbat, de 67 de ani, ar fi lovit peste mână o femeie, de 61 de ani”, a anunțat marţi după-amiază Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI