Adrian Popa era primarul liberal al comunei Cuza-Vodă din județul Călărași. Anunțul morții sale a șocat întreaga comunitate.

Organizația PNL Călărași a transmis pe Facebook că Adrian Popa a fost ” un coleg excepțional, un familist, un primar apreciat și iubit de comunitate”.

”A pierdut lupta cu virusul nemilos”

”Adrian Popa, primarul liberal al comunei Cuza-Vodă, a pierdut lupta cu virusul nemilos care ne-a răpit oameni dragi.

O luptă nedreaptă, a cărui victimă a căzut un alt coleg excepțional, un familist, un primar apreciat și iubit de comunitate.

Citeste si: Doliu în muzica românească: Artistul Ion Chiriac a murit chiar de ziua sa

Un primar PNL a fost răpus de coronavirus
Un primar PNL a fost răpus de coronavirus

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Suntem alături de familia îndurerată și ne rugăm ca Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în dreapta sa pe bunul nostru coleg, Adrian Popa!”, este mesajul transmis de PNL Călărași.

Bilanț coronavirus 21 februarie 2021

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat duminică 2.419 cazuri noi de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore.. Totodată, s-au înregistrat 52 de decese, inclusiv al unei femei de 29 de ani, din judeţul Bihor, care avea şi alte boli asociate.

În prezent, la ATI sunt 968 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus.

Citeste si: A murit actorul Lucian Pînzaru. Doliu uriaș pe scena teatrului românesc

”Până astăzi, 21 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 779.695 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 724.333 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 2.419

cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, transmit autorităţile.

Citeste si: A murit pacientul cu arsuri care a fost trimis în Belgia. Controale la spitalele din Iași, Constanța și din București

Cele mai multe cazuri noi sunt în Bucureşti- 477. Cinci judeţe au peste 100 de cazuri noi: Timiş- 235, Cluj- 169, Maramureş- 123, Ilfov- 121, Braşov- 118.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si