Lectorul universitar ar fi pretins de la 25 de studenți sume de bani ca să îi promoveze la un examen restant.
Pentru o notă minimă, profesorul cerea o șpagă de 600 de euro, în timp ce pentru o notă maximă ar fi cerut dublu.

Acesta ar fi cerut și suma de 50.000 de lei pentru cursurile de doctorat. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Serviciul Teritorial Timișoara au dispus efectuarea urmăririi penale și reținerea pentru 24 de ore.

Citește și: VIDEO- Pacienții medicului Dan Tesloianu fac mărturii cutremurătoare

În zilele de 11 respectiv 16 februarie 2023, suspectul Rudolf Cristian, în calitatea menționată mai sus, ar fi pretins de la 25 de masteranzi mai multe sume de bani, în legătură cu îndeplinirea unor acte contrare atribuțiilor lui de serviciu (promovarea pe nedrept a unui examen restant la disciplina ”Evoluția și dezvoltarea Uniunii Europene”) sau pentru îndeplinirea unor acte corespunzătoare atribuțiilor de serviciu de cadru didactic.

Citește și: VIDEO- Percheziții de amploare în țară. Mai mulți medici sunt acuzați că prelevau dispozitive medicale de la cadavre și le montau la pacienți

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mai exact, acesta ar fi cerut 600 de euro de la un masterand pentru nota minimă, dublu pentru cea maximă și 50.000 de lei pentru doctorat.

Suspectului i s-au adus la cunoștință acuzațiile, conform prevederilor din art. 307 Cod de procedură penală. Acesta a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă.

Pacienții medicului Dan Tesloianu fac mărturii cutremurătoare

Tot mai mulți pacienți care au trecut prin mâinile cardiologului din Iași fac mărturii cutremurătoare.

Unii spun că au fost mutilați de cel care trebuia să îi facă bine și se tem acum de ce este mai rău.

După descoperirea macabră a procurorilor în cazul dispozitivelor extrase de la cadavre, tot mai mulți pacienți ai medicului  Dan Tesloianu  fac mărturii cutremurătoare despre intervențiile prin care au trecut.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Șpaga din spitale- singura soluție în primirea tratamentului

”  Dintre cele 3 fire, cei 3 conductori care trebuiau plantati in inima, pe doi au reusit, pe al treilea, nu, ceea ce a declansat toate complicatiile care au urmat ulterior. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Vâzând că coprul meu cedează, au terminat, au închis cutia și la revedere! Acel dispozitiv nu a funcționat niciodată, din prima secundă, nu funcționează nici acum. Complicațiile de atunci mi-au distrus viața pentru că eu acum sunt mai rău decât eram înainte să fie montat!

Citește și:  VIDEO- Percheziții de amploare în țară. Mai mulți medici sunt acuzați că prelevau dispozitive medicale de la cadavre și le montau la pacienți

Medicii de la Parhon m-au scos din ghearele morții. Am mers apoi să mă verific, la mai mulți medici din Parhon și mi-au spus că aparatul nu funcționează!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si