Close sidebar
Close sidebar

Un profesor de liceu și-a corupt sexual elevele timp de mai mulți ani. O parte dintre colegii săi știau, dar nimeni nu a spus nimic

Un profesor de la un Colegiu Tehnic din municipiul Codlea, județul Brașov, a acționat între anii 2018 și 2022 ca un prădător sexual printre elevele sale minore, conform unui reportaj Recorder. Profesorul viza în special adolescentele aflate în situații vulnerabile.

Andreea Albu,

Un profesor de liceu și-a corupt sexual elevele timp de mai mulți ani. O parte dintre colegii săi știau, dar nimeni nu a spus nimic


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Profesorul este un bărbat în vârstă de 46 de ani. Acesta a avut relații sexuale cu mai multe minore timp de cel puțin patru ani.

Directoarea școlii și o parte dintre colegii profesorului știau obiceurile acestuia

Deși problema a fost cunoscută de o parte dintre colegii profesorului și de directoarea instituției, nimeni nu a luat nicio măsură împotriva comportamentului său.

Citeste si: George Ivaşcu a demisionat din funcţia de manager al Teatrului Metropolis. Actorul se declară "umilit" de evaluarea făcută de Nicuşor Dan

Mai mult, conducerea colegiului din Codlea a încercat în ultimele săptămâni să mușamalizeze cazul, negând cu vehemență existența situației și aranjând împreună cu profesorul o demisie din motive personale, scriu jurnaliștii de la Recorder.

Citeste si: Două minore de 13 ani au fost agresate sexual de profesorul de matematică

De asemenea, inspectorul școlar general al județului Brașov a recunoscut, că a auzit despre cazul profesorului de la Codlea, dar nu au pornit o anchetă, întrucât nu a primit o plângere oficială.

Mărturiile victimelor

O fostă elevă mărturisește că în urmă cu patru ani, când era în clasa a-IX-a, profesorul a atras-o într-o situație în care s-au aflat singuri în mașină, iar bărbatul i-a propus să aibă o relație sexuală.

Tot ea afirmă că alte două colege i s-au confesat că același profesor le-a propus să întrețină relații sexuale.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ruda unei alte victime vorbește despre o legătură amoroasă profesor-elevă, care ar fi durat câteva luni și despre care știa toată școala.

Citeste si: Refugiata din Ucraina care a acuzat un preot român de agresiune ar fi „instabilă emoțional”

În prezent, fostul profesor se află într-o relație cu o elevă de 17 ani, relație care a început în urmă cu un an.

Acest caz scoate la lumină nu doar existența unui profesor care și-a corupt sexual elevele minore, ci și tolerarea abuzului sexual și ascunderea adevărului atunci când acesta afectează reputația școlii și interesul personal al profesorilor. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: O nouă lovitură pentru șoferii români. Sancțiunea intră în vigoare din 27 aprilie

Profesorul lucra din anul 2012 la Colegiul Tehnic “Simion Mehedinți”. Necăsătorit și fără copii, acesta prefera să-și petreacă timpul în special cu elevii cazați în internat. În imagini de pe rețelele sociale, bărbatul poate fi văzut prin fast-food-uri, înconjurat de adolescenți de 16-17 ani, la concursuri școlare sau la diferite serbări.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI