Gest șocant al unui profesor de religie din Constanța. Acesta a fost filmat în timp ce țipa cât îl țipau plămânii la elevii unei clase de a-X-a. Acesta era enervat de faptul că minorii din clasă mâncau în timpul orei sale.

Înjurați și amenințați de profesorul de religie

Gestul necontrolat al profesorului i-a șocat pe liceeni. Pe

lângă tonul ridicat al vocii, dascălul a ținut să îi amenințe pe cei prezenți cu exmatricularea. Acesta le-a spus direct că el personal se va ocupa ca jumătate de clasă să nu promoveze anul școlar. 

Citeste si: Un elev din Turda a fost bătut de profesorul de matematică

”Trebuie totuși să mătur toată clasa a X-a? O să vă fac referat de exmatriculare. Dacă nu curăț eu și clasa a X- a de jumătate din voi, să nu-mi spuneți mie pe nume”, le-a spus acesta elevilor.

Dascălul a vorbit cu păcat

Pe lângă amenințări, dascălul a mai făcut un gest șocant în încheirea mustării sale, asociind ”Sfânta Cruce” cu denumirea ”Duhului rău”. Scenele au fost cu atât mai șocante cu cât totul se desfășoară în timpul Postului. 

Citeste si: Profesoara din Botoșani care le spunea elevilor că vor ajunge legume dacă se vaccinează, sancționată cu 5% din salariu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Filmarea integrală cu replicile profesorului de religie:

Profesori din România surprinși în timp ce își înjură elevii

Acesta nu este singurul caz în care un profesor din România își varsă nervii pe elevi.

Citeste si: Un profesor din Capitală a fost arestat în curtea liceului la care predă după ce ar fi spart capul unui elev

În Vrănești, Argeș, a fost deschisă o anchetă penală după ce un profesor a fost înregistrat când își amenința și insulta elevii. Dascălul mai fusese sancționat pentru comportamentul său, dar a recidivat. 

"Abia aştept să am şi eu o fetiţă aşa, ca tine, fetiţa mea, copilul meu, şi dacă iese exact aşa ca tine... mamă, bat la ea în fiecare zi, ca la fasole, ştii cum? Îi scot toţi dinţii din gură dacă e aşa”, a spus acesta unei eleve în timpul cursurilor susținute online. 

Citeste si: Un profesor din Indonezia, găsit vinovat de viol, a primit închisoare pe viață

După cea mai recentă întâmplare însă, riscă să rămână fără catedră și chiar să capete o condamnare pentru purtare abuzivă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si