Close sidebar
Close sidebar

Un proprietar de magazin are...pisica neagra de paza. Este convins ca felina va alunga toti potentialii hoti. Habar n-are insa ca ea este extrem de prietenoasa.

Romanii sunt inventivi cand vine vorba de metode de a-si proteja afacerile de hoti. Un proprietar de magazin din Capitala are pisica neagra de paza.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Un proprietar de magazin care stie cat de superstitiosi sunt romanii s-a gandit ca cea mai buna metoda de a-si pazi afacerea de hoti nu este o alarma sau o firma de paza ci...un animal.

Sa nu va ganditi insa ca a ales un ciobanesc german sau un pitbull furios sa-i apere bunurile. Nicidecum.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Un roman are pisica neagra de paza la magazin. Bucuresteanul a optat pentru o felina de culoare neagra probabil pentru ca pisica este asociata cu magia neagra si cu Necuratul.

Ei bine, cine trece noaptea prin fata vitrinei boutique-lui are surpriza sa vada o pisicuta blanda, care se da pe langa manechine si miorlaie ca vrea sa fie mangaiata.

Acum poate o fi doar un rol care sa-i determine pe hoti sa lase garda jos, cine stie...Cert este ca animalul de paza nu pare sa "lucreze" cu vreo vrajitoare, ci pare mai degraba o "pufosenie" adorabila. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI