Close sidebar
Close sidebar

Un psiholog bucurestean, acuzat ca a abuzat zeci de paciente, a fost trimis in judecata

Un medic psiholog din Capitala, Bogdan Giuseppe, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, fiind acuzat ca a violat si agresat sexual zeci de paciente, informeaza Agerpres.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, Bogdan Giuseppe a fost trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu.

Procurorii sustin ca, in perioada 2016- februarie 2017, Bogdan Giuseppe a creat mai multe domenii de e-mail, pe care le posta pe internet ca adrese de corespondenta pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi.

Dupa ce victimele se aratau interesate de posturile respective, el le trimitea la medicul cu care ar fi colaborat pretinsele firme care faceau angajari, medic care nu era altul decat el insusi.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Anchetatorii au identificat 92 de femei care au vizitat cabinetul lui Bogdan Giuseppe pentru sustinerea pretinsului examen de medicina muncii.

Cand victimele veneau la cabinetul sau pentru sustinerea unui examen de medicina muncii, Bogdan Giuseppe se prezenta ca fiind psiholog, el fiind de fapt suspendat din aceasta profesie, dar in acelasi timp se prezenta si ca medic ginecolog, calitate pe care nu a detinut-o niciodata, respectiv angajat al unor institutii in domeniul sigurantei nationale, arata procurorii.

Dupa supunerea femeilor la un pretins examen psihologic, Bogdan Giuseppe isi declina si calitatea de medic ginecolog, inventand o serie de probleme medicale de natura sa alarmeze victimele.

In acest mod, el le convingea pe femei sa suporte un pretins control ginecologic, sub pretextul aplicarii unor metode revolutionare de eliminare a problemelor, urmarind in fapt satisfacerea propriilor nevoi.

Pretinsele controale ginecologice se desfasurau in fata mai multor camere video disimulate in cabinet, cu care Bogdan Giuseppe inregistra activitatile respective, facandu-si o veritabila arhiva de materiale pornografice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI