Close sidebar
Close sidebar

“Un recrut” ar fi deschis focul asupra colegilor săi, în estul Ucrainei. Sunt cel puțin cinci soldați uciși și cinci răniți

Atacatorul a fugit și este căutat de polițiști.

Diana Bostan,

“Un recrut” ar fi deschis focul asupra colegilor săi, la o fabrică de rachete din Nipru( estul Ucrainei). Sunt cel puțin cinci soldați uciși și cinci răniți

[Sursa foto: instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit comunicatului poliției regionale, un soldat în vârstă de 20 de ani a împușcat mortal cinci soldați și a rănit alți cinci în jurul orei 4 dimineața.

Autoritățile spun că ar fi vorba de ”un recrut”

Pentru atac el a folosit o pușcă AK47 și muniție letală. Atacatorul a fugit și este căutat de poliție.

Ministerul ucrainean de Interne a precizat că incidentul a avut loc pe teritoriul Uzinei Yuzhny Yuzhmash, o companie de stat importantă pentru producția de rachete și echipamente spațiale din regiunea Dnipropetrovsk, aflată la 250 km de Donetsk.

În total, 22 de soldați erau de pază în momentul incidentului.

Doi militari au reușit să fugă și să contacteze autoritățile. O femeie soldat s-a numărat printre cei care au murit în urma atacului, a mai precizat Ministerul de Interne.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Bărbatul este extrem de periculos și a fost văzut ultima dată în apropierea Colegiului Rocket and Space. El purta echipament de camuflaj și autoritățile cred că deține în continuare arma AK47. 

Citeste si: Război Rusia- Ucraina 2022: Cum ar putea fi afectată România de un posibil conflict armat

Poliția îl caută pe fugar

"Un membru al Gărzii Naţionale a Ucrainei a tras cu o puşcă de asalt Kalaşnikov în gărzile fabricii, apoi a fugit cu arma din dotare. Drept urmare, cinci persoane au fost ucise şi alte cinci rănite", a precizat ministerul într-un comunicat.

Citeste si: Cristian Diaconescu, despre declarația controversată a Ministrului Apărării: “Să ne întoarcem în urmă cu 30 de ani ar însemna să ne autonegăm rolul și importanța pe care le avem alături de partenerii noștri strategici”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI