Alături de un prieten, acrobatul român a escaladat un coş de termocentrală de la CET Târgu Jiu înalt de 256 de metri, iar apoi a mers cu un monociclu pe marginea construcţiei. Filmuleţul a fost realizat în luna iulie a acestui an.
Flavius Cernescu a devenit celebru după ce a ajuns în semifinale la „Românii au talent”. De-a lungul timpului el a făcut numeroase alte acrobaţii periculoase şi a escaladat Crucea de pe Caraiman, turnul de la CET Sud Piteşti sau replica Turnului Eiffel de la Slobozia.
De profesie programator, Flavius a renunţat la meseria sa pentru a-şi urma pasiunea pentru acrobaţii: a stat pe marginea barajului de la Vidraru sau a mers pe o curea lată de doar 2,5 centimetri, suspendată la 80 de metri înălţime în Salina Turda, scrie Great News.

Alături de un prieten, acrobatul român a escaladat un coş de termocentrală de la CET Târgu Jiu înalt de 256 de metri, iar apoi a mers cu un monociclu pe marginea construcţiei. Filmuleţul a fost realizat în luna iulie a acestui an. Flavius Cernescu a devenit celebru după ce a ajuns în semifinale la „Românii au talent”.

De-a lungul timpului el a făcut numeroase alte acrobaţii periculoase şi a escaladat Crucea de pe Caraiman, turnul de la CET Sud Piteşti sau replica Turnului Eiffel de la Slobozia.
De profesie programator, Flavius a renunţat la meseria sa pentru a-şi urma pasiunea pentru acrobaţii: a stat pe marginea barajului de la Vidraru sau a mers pe o curea lată de doar 2,5 centimetri, suspendată la 80 de metri înălţime în Salina Turda,

scrie Great News.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si