Close sidebar
Close sidebar

Un român a ajuns la BBC pentru acrobaţiile incredibile făcute la 250 de metri înălţime

Acrobaţiile făcute de Flavius Cernescu pe marginea unui coş de termocentrală din România au ajuns la BBC. Site-ul britanic a preluat filmul realizat de acorbatul român şi de un prieten al său: pe YouTube, videoclipul a strâns deja aproape 800.000 de vizualizări.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alături de un prieten, acrobatul român a escaladat un coş de termocentrală de la CET Târgu Jiu înalt de 256 de metri, iar apoi a mers cu un monociclu pe marginea construcţiei. Filmuleţul a fost realizat în luna iulie a acestui an.
Flavius Cernescu a devenit celebru după ce a ajuns în semifinale la „Românii au talent”. De-a lungul timpului el a făcut numeroase alte acrobaţii periculoase şi a escaladat Crucea de pe Caraiman, turnul de la CET Sud Piteşti sau replica Turnului Eiffel de la Slobozia.
De profesie programator, Flavius a renunţat la meseria sa pentru a-şi urma pasiunea pentru acrobaţii: a stat pe marginea barajului de la Vidraru sau a mers pe o curea lată de doar 2,5 centimetri, suspendată la 80 de metri înălţime în Salina Turda, scrie Great News.

Alături de un prieten, acrobatul român a escaladat un coş de termocentrală de la CET Târgu Jiu înalt de 256 de metri, iar apoi a mers cu un monociclu pe marginea construcţiei.

Filmuleţul a fost realizat în luna iulie a acestui an. Flavius Cernescu a devenit celebru după ce a ajuns în semifinale la „Românii au talent”.

De-a lungul timpului el a făcut numeroase alte acrobaţii periculoase şi a escaladat Crucea de pe Caraiman, turnul de la CET Sud Piteşti sau replica Turnului Eiffel de la Slobozia.
De profesie programator, Flavius a renunţat la meseria sa pentru a-şi urma pasiunea pentru acrobaţii: a stat pe marginea barajului de la Vidraru sau a mers pe o curea lată de doar 2,5 centimetri, suspendată la 80 de metri înălţime în Salina Turda,

scrie Great News.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI