Oamenii legii din Perugia i-au întocmit dosar penal unui cetățean român în vârstă de 29 de ani pentru amenințare și hărțuirea unui farmacist. 

Citeste si: Caz revoltător în Spania! Un român a fost prins în flagrant când își abuza sexual fiica vitregă în vârstă de 11 ani

Bărbatul, care se afla în stare de ebrietate, a intrat în farmacie și l-ar fi atacat verbal pe farmacist, aducând în discuție probleme sentimentale pe care le avea.

Bărbatul l-a amenințat cu moartea, ba mai mult, și la un moment dat chiar l-a scuipat. Foarte îngrijorat, victima a apelat numărul de urgență.

Românul a sărit să-i lovească și pe polițiștii italieni

După ce au aflat toate informațiile utile urmăririi, oamenii legii, împreună cu o altă patrulă care le-a venit în ajutor, au început căutarea tânărului în vârstă de 29 de ani care, se afla încă în apropierea farmaciei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La vederea agenților, românul care se afla în stare de ebrietate, a început să-i insulte, înjurând-ui și pe ei.

După ce a fost imobilizat, tânărul a fost dus la secția de poliție pentru a proceda la identificarea acestuia.

Citeste si: O familie din România a devenit oficial una de italieni: „Aceștia sunt noii italieni care contribuie la creșterea comunității noastre”

Polițiștii italieni l-au sancționat pentru amenințări grave, insultă adusă unui funcționar public dar și  pentru ce i-a făcut farmacistului.

Totodată, au întocmit un document prin care românului îi este interzis să revină în Perugia. 

Citeste si: VIDEO- Europa ar putea rămâne fără acces la cele mai utilizate rețele de socializare. Când se va întâmpla asta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si