Sfârșit tragic pentru un român de 38 de ani. Acesta a fost ucis de un tânăr de 19 ani, fiul fostei sale partenere, stabilit în Lombardia. Episodul s-ar fi petrecut la jumătatea acestei luni, într-o locuință socială din Limbiate, o localitate din Lombardia. Românul ar fi locuit acolo împreună cu fosta sa parteneră, o femeie de 58 de ani.

Citește și: Povestea șocantă a unei adolescente care a asistat la uciderea celei mai bune prietene

Tragedia a avut loc după ce bărbatul ar fi fost dat afară din casă

Aceasta mai are doi băieți dintr-o căsnicie anterioară. Apropiații spun că de când mama ei a murit, românul ar fi agresat-o de multe ori pe femeie. Bărbatul ar fi fost și consumator de droguri și alcool, motiv pentru care femeia l-ar fi dat afară din casă. Tragedia a avut loc pe data de 16 ianuarie, atunci când bărbatul s-a dus la locuință să își vadă fiica, dar nu a fost lăsat, iar acesta a devenit agresiv.

Citește și: Un bărbat care și-a împușcat iubita în Italia a fost prins la Arad

Atunci a fost momentul în care băiatul femeii l-a înjunghiat pe bărbat cu un cuțit de bucătărie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Ți-am spus de o sută de mii de ori să nu te mai atingi de mama mea și fratele meu”, a i-a spus tânărul, care l-a înjunghiat apoi de mai multe ori pe român.

Citește și: Mărturii șocante de la locul în care a avut loc măcelul din Bascov: „Avea necaz pe aia mică...”

Povestea șocantă a unei adolescente care a asistat la uciderea celei mai bune prietene

Un caz șocant din anul 2000 a fost făcut public de presa străină. O tânără a fost nevoită să se prefacă moartă, pentru a scăpa cu viaţă din mâinile bărbatului care îi omorâse cea mai bună prietenă. 

Brandi Hicks a scăpat ca prin minune, după ce bărbatul care i-a omorât cea mai bună prietenă a vrut să o arunce pe aceasta de pe un pod. Potrivit Daily Star, prietena sa a fost aproape decapitată într-un atac cumplit. 

Citește și: VIDEO| Un bărbat a fost ucis la vânătoare în Timiș

Elizabeth Reiser, în vârstă de 17 ani şi Brandi Hicks, cu un an mai mare, erau colege și şi-au dorit să petreacă împreună o seară în oraş pentru a sărbători trecerea examenelor finale de la liceu. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Deodată, cele două au fost abordate de un bărbat care le-a implorat să îl ducă acasă, ba chiar le-a şi oferit 20 de dolari pentru a se putea urca în maşina uneia dintre fete.

Citește și:  Atentat sinucigaș într-o moschee din Pakistan: cel puțin 17 morți și 90 de răniți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si