O femeie în vârstă de 22 de ani și un bărbat de 38 de ani au fost răniți. Un român în vârstă de 37 de ani a fost arestat lângă punctul de trecere al frontierei.

Confruntarea a avut loc vineri, pe data de 26 mai 2023, la ora 19:00, între mai multe persoane.

În urma investigațiilor polițiștilor, între doi bărbați a pornit un conflict, iar unul dintre ei era deghizat în femeie.

Bărbatul îmbrăcat în femeie și-a rănit adversarul la un moment dat. 

Victima a fost ajutată de către o femeie, dar și aceasta a fost rănită. Victimele au fost duse la spital de urgență. Aceștia au primit îngrijiri medicale speciale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Presupusul făptuitor se află în arest. Acesta a fost recunoscut de angajații Oficiului Federal de Vamă și Securitate a Frontierei.

Făptuitorul este un român de 37 de ani. Motivul confruntării violente nu este concret, iar în acest moment polițiștii fac cercetări în acest sens.

Austriacă înjunghiată de 136 de ori de un român

Un român de 24 de ani a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce a înjunghiat o femeie cu foarfeca, iar apoi a incendiat-o.

Cei doi se cunoscuseră pe 6 februarie 2022, iar o zi mai târziu, femeia din Stiria era moartă. Acuzatul, care va fi judecat marți în fața unui juriu, ar fi înjunghiat-o pe femeia de 41 de ani de 136 de ori după o noapte petrecută împreună- în principal la cap, gât și abdomen.

Românul în vârstă de 24 de ani a folosit o foarfecă atunci când și-ar fi atacat și ucis iubita.

Arma a fost găsită ulterior într-un coș de gunoi, potrivit Heute. 

Victima a fost descoperită de un vecin, deoarece în apartamentul de lângă el se produsese un incendiu. Acuzatul ar fi încercat să ascundă crima dând foc unei pături, unor ziare și broșuri publicitare.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Ulterior, el a fost văzut cu hainele pătate de sânge în gara principală din Graz, de unde o luase pe femeia din Stiria cu o zi înainte. Cei doi consumaseră împreună cantități mari de alcool înainte de a merge împreună acasă. 

Condamnare pe viață și încarcerare

Tânărul de 24 de ani a mărturisit crima. El a susținut că femeia din Graz i-a amintit de fosta sa iubită, care îl înșelase. Avea "ură pentru femei", a declarat el după arestare. Se simțise jignit și folosit. La proces, acuzatul a recunoscut din nou.
Acuzatul ar putea fi responsabil pentru o altă crimă. La câteva zile după ce a ucis-o pe femeia de 41 de ani, el ar fi întâlnit o altă femeie în gara din Zurich, la 11 februarie, și s-ar fi cuplat cu ea.

În timpul unui interogatoriu în Elveția, acesta a recunoscut că a ucis-o și pe această femeie cu 40 de lovituri de cuțit. Când a fost descoperit cadavrul, românul se afla deja în arest la Graz. Cazul este tratat separat de autoritățile elvețiene.

Citește și: Un constănțean de 28 de ani și-a bătut cu bestialitate soția, a violat-o și a filmat scenele halucinante pentru a le posta pe internet


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si