Tânărul de 35 de ani, dezamăgit în dragoste, își legase mâinile cu o frânghie în jurul unui copac, cu vedere la stânci, de-a lungul unui traseu turistic, scrie presa italiană.

Citește și: Accident naval în Napoli! Aproximativ treizeci de persoane au fost rănite

Potrivit publicației Il Mattino, la fața locului au sosit carabinierii, dar și personal medical de la asociația Valcalore, pregătit pentru intervenții de urgență.

Scene dramatice pe un traseu turistic din Salerno, Italia 

Căzut în depresie după o dezamăgire amoroasă, românul a încercat să-și ia viața, dar a fost salvat de carabinieri, poliția locală și paza de coastă.

Incidentul a avut loc joi în San Marco di Castellabate, regiunea Campania din sudul Italiei. Scenele dramatice s-au desfășurat de-a lungul unui traseu turistic cunoscut sub numele de „La Grotta”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Zona turistică de la Marea Mediterana

Zona turistică de la Marea Mediterana

[Sursa foto: Wikipedia]

Românul legat de copac a cerut chiar el ajutor

Conform sursei citate, chiar bărbatul de 35 de ani a fost cel care a cerut ajutor, realizând probabil prostia pe care urma să o comită.

După o muncă de convingere depusă de personalul care a intervenit la fața locului tânărul din România a fost deturnat de la gestul sinucigaș.

Negocierea ar fi durat mai bine de jumătate de oră, iar comandantul stației de carabinieri Santa Maria di Castellabate, Marco Cesa, a reușit să-l facă pe tânăr să se răzgândească.

Potrivit presei locale, au contribuit și colegii săi din poliția locală și biroul maritim local, conduși de comandantul Gennaro Malandrino și locotenentul Antonino Crea.

Românul legat de copac a cerut chiar el ajutor

Românul legat de copac a cerut chiar el ajutor

[Sursa foto: Il Mattino]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si