Close sidebar
Close sidebar

Un roman din Germania a murit in conditii inumane! El a fost fortat sa munceasca pe camp, fara pauze sau apa, pe canicula!

Sfarsit tragic pentru un roman din regiunea Breisgau (landul Baden-Württemberg). Tanarul, in varsta de 32 de ani, care muncea ca si ajutor in agricultura, a murit după o zi de lucru in canicula.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Românul a murit într-o zi cu vreme toridă, nu avusese voie să facă pauze şi nici să bea apă. Potrivit cotidianului online badische-zeitung.de, citat de ziarulromanesc.de, şeful acestuia, un agricultor în vârstă de 47 de ani, este acuzat acum de omucidere involuntară după ce l-a obligat să muncească în condiţiile inumane. Un incident similar ar fi avut loc în anul 2014. Agricultorul se afla la volanul unui tractor în timp ce doi muncitori încărcau cu baloţi de fân cu o greutate de 20 de kilograme o remorcă, în bătaia directă a soarelui de la miezul zilei. Unul dintre muncitori, în vârstă de 32 de ani, i-a spus bărbatului că nu se simte bine, însă nu a fost lăsat să se oprească, deşi îşi terminaseră rezervele de apă. În acea seară, tânărul s-a prăbuşit  în urma unui accident vascular cerebral cauzat de căldură, a intrat în comă şi a murit două săptămâni şi jumătate mai târziu. Nu se ştie dacă acesta mai suferea şi de alte boli.

Procurorii din Freiburg au solicitat atunci instanţei arestarea preventivă a agricultorului. Acesta a primit o pedeapsă de câteva luni de închisoare cu suspendare. Acum, acesta a formulat o cerere de recurs. Dacă nu o va retrage, va începe un proces.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI