Italienii care au trecut recent prin Canalul Pescarilor din Ostia sunt în stare de șoc după ce una dintre lebede a dispărut peste noapte. Pasărea era foarte îndrăgită de localnici, care sunt extrem de revoltați.

Pescarii din zonă spun că de vină pentru dispariția lebedei ar fi un român care trăiește în zonă. Acesta este acuzat că ar fi momit pasărea cu bucăți de pâine, după care a prins-o, a prăjit-o și a mâncat-o.

Citește și: O badantă din Italia a pus în scenă o falsă tâlhărie pentru a-și ajuta familia: "Aveam nevoie de bani pentru înmormântarea surorii mele”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Schema din spatele asasinatului cu bombă de la Arad. Filmul uciderii milionarului Ioan Crișan- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

lebada, italia, roman acuzat

Pasărea locuia în zonă alături de partener și cei doi pui 

Oamenii din zonă spun că dovada clară că lebăda a fost mâncată ar fi un foc care a fost aprins imediat după ce lebăda a dispărut.

„Lebăda locuia aici liniștită de ceva vreme cu partenerul său și cei doi pui”, a explicat Claudio Atzori, președintele Parcului Iazului, scrie presa italiană.

Președintele parcului spune că românul bănuit că a mâncat lebăda este un om fără adăpost, care își duce traiul în zona parcului. Chiar dacă pescarii spun că omul a atras lebăda pentru a o mânca, nimeni nu l-a văzut concret pe român în timp ce ar fi gătit și mâncat pasărea. Totuși, pescarii au observat urmele lăsate de foc și oalele în care acesta ar fi gătit.

 

Cea mai mare grijă a italienilor din zonă în acest moment este că și celelalte lebede ar putea să aibă soarta celei care ar fi fost mâncată. Pescarii din jurul parcului cer măsuri mai stricte pentru protejarea păsărilor care își duc traiul în zonă.

Citește și: A căzut într-un coș de gunoi încercând să-și recupereze telefonul, apoi a urmat un șir de evenimente tragice. Tânăra de 24 de ani, dispărută fără urmă de 20 de zile

lebada, italia, roman acuzat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si