Close sidebar
Close sidebar

Un român s-a înecat în bazinul de răcire al unei centrale din Austria. Un coleg a sărit în apă ca să-l salveze

Un bărbat plecat la muncă în străinătate s-a stins din viață joi dimineaţă într-un accident de muncă, în Austria. Românul în vârstă de 45 de ani lucra la centrala electrică de pe râul Traun, în Pucking, districtul Linz-Land, când a alunecat de pe parapet şi s-a prăbuşit în bazinul de răcire. Un coleg a fost rănit în același incident. Conform primelor informaţii, acesta din urmă sărise în apă pentru a-l salva pe român.

Alexandra Costea,

Un român s-a înecat în bazinul de răcire al unei centrale din Austria. Un coleg a sărit în apă ca să-l salveze

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat de cetățenie română care era plecat la muncă peste hotare şi-a găsit sfârşitul într-un accident de muncă grav. Conform  laumat.at, românul avea doar 45 de ani şi lucra la centrala electrică de pe râul Traun din Pucking, districtul austriac Linz-Land.

Citeste si: O româncă din Italia, refuză să părăsească locuința bătrânei de care avea grijă cu toate că a fost concediată

Accidentul de muncă dramatic, care a fost soldat cu un mort şi un rănit, a avut loc joi dimineaţă, în jurul orei locale 10:50. Angajaţii veniseră de la ora 7:30, pentru a demonta schelele de pe parapetul sudic, iar în momentul care i-a fost fatal, românul se afla între grinda barajului și poarta inferioară, relatează  newsbeezer.com.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Victima a alunecat pe betonul umed şi s-a prăbuşit în gol pe o distanţă de aproximativ un metru, direct în bazinul de răcire adânc de opt metri.

Accident teribil de muncă în Austria. Un român s-a stins din viață, iar colegul său a ajuns la spital

Echipajele de prim ajutor care s-au deplasat de urgență la faţa locului cu o barcă de salvare au încercat să îl resusciteze pe român, însă fără niciun rezultat.

În schimb, colegul de muncă al românului, care a reuşit să se menţină la suprafaţa apei suficient de mult timp, a fost transportat de urgenţă la un spital din apropiere, suferind cel mai probabil de hipotermie.

Citeste si: Tragedie feroviară: Un tren regional a deraiat în Germania și cel puțin trei persoane au decedat

Cel din urmă ar fi încercat să-l salveze pe bărbatul decedat, însă nu a reuşit să-i repereze trupul în apă.

Conform raportului transmis de poliţie, acesta avea doar 42 de ani. Accesul în zonă a fost restricţionat pentru lucrări de mentenanţă.

Citeste si: Un copil de nouă ani din Sibiu este cel mai tânăr solist din stagiunea Filarmonicii. Băiatul a impresionat publicul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI