Close sidebar
Close sidebar

Un roman si un moldovean, arestati pentru contrabanda de tigari! Politistii au descoperit 1,5 milioane de tigarete in camioanele lor!

Politistii din Ilfov au reusit sa retina doua persoane care faceau contrabanda cu tigari dupa ce au oprit in trafic un TIR plin cu tigarete de contrabanda.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doi barbati, un cetatean roman si un altul moldovean, au fost retinuti dupa ce in peretii camionului in care se aflau s-au gasit circa 1,5 milioane de tigari.

Victor Dodon si Alexei Dimitrov au fost retinuti si sunt cercetati penal sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda calificata. Pe numele celor doi s-a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Politistii au declarat ca aveau informatii despre acest transport si ca el a fost monitorizat inca de la plecarea din Republica Moldova, noteaza cei de la news.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI