Jandarmii din Caraș-Severin au intervenit pentru a prinde în siguranță un șarpe de aproximativ un metru și jumătate, care a fost găsit sub capota mașinii.  

La sosirea echipajului, șarpele nu se mai afla în zona indicată, drept urmare, mașina a fost verificată și chiar suspendată, fiind ulterior găsit pe puntea acesteia.  

Citește și: O copilă, de doi ani, a găsit un șarpe veninos în casă. Ce s-a întâmplat cu tatăl care a sărit să-și apere fetița

O copilă, de doi ani, a găsit un șarpe veninos în casă. Ce s-a întâmplat cu tatăl care a sărit să-și apere fetița

O fetiță de doi ani a găsit un șarpe veninos în casă. Tatăl a sărit în fața ei pentru a salva-o și a fost mușcat. Informații cu un puternic impact emoțional. Jake Coombe este un australian din Tailem Bend, localitate situată la aproximativ o oră de mers cu mașina de Adelaide (Australia de Sud). 

Bărbatul nu a stat pe gânduri  și a sărit în fața reptilei  pentru a-și salva fiica. Jake s-a aruncat între ea și un șarpe veninos. Bărbatul fost mușcat el de șarpe în schimb și a ajuns la spital, relatează Daily Mail.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  Cu șarpele de gât prin mijlocul orașului

Pe 5 martie 2023, Jake și fiica sa- Alba veneau de la plimbare. Ei nu aveau nici cea mai mică idee despre situația periculoasă din casă. Tatăl începuse să despacheteze cumpărăturile, în timp ce fetița se juca pe hol.

Ochii micuței erau ațintiți către un șarpe de culoare maro, o specie de reptilă foarte veninoasă, a cărei mușcătură poate ucide copiii mici în doar câteva minute.

Jake- un tată erou

Cu o viteză de nedescris, tatăl și-a prins copilul exact în momentul în care șarpele sărea la atac. Tatăl-erou și-a pus copila în siguranță, apoi șarpele s-a prins de piciorul său însă și i-a dat o „mușcătură seacă”, ceea ce înseamnă că nu a fost eliberat niciun venin.

Bărbatul a mers la spital și a stat internat timp de o noapte. În acest timp s-a tot gândit ce urma să se întâmple cu minora dacă el întârzia chiar și o secundă.

Citește și:  FOTO- O vulpe a fost surprinsă în Cluj, printre blocuri, căutând mâncare: „Înfometată și foarte amărâtă”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„Poate că ar fi fost o altă poveste dacă Alba ar fi ajuns la el – ar fi putut să-l prindă și nu ar fi scăpat atât de ușor”,  a spus el pentru The Messenger. 

„Mai bine eu decât ea, asta e sigur”,  a spus Jake.

Cu coada ochiului, Jake a observat că Alba a văzut ceva în ușa garajului și urma să investigheze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si