Schiorul Jean Daniel Pession, în vârstă de 28 de ani, și Elisa Arlian, un instructor de schi și profesoară de școală în vârstă de 27 de ani, se aflau într-o drumeție pe Muntele Zerbion, un loc alpin popular pentru schiori din Valea Aosta din Italia.

Citește și: O scriitoare celebră a fost amenințată că va fi "omorâtă cu ciocanul". Avertismentul, făcut într-o limbă misterioasă

Se crede că schiorul italian și iubita sa au căzut peste 600 de metri în Valea Aostei, cauza accidentului fiind necunoscută, scrie Telegraph.co.uk.

Schiorul italian de la Cupa Mondială și prietena lui, tragedie în Alpi

O echipă de salvare a fost trimisă după ce autoritățile au fost contactate de familiile lor când nu s-au întors acasă și, cu ajutorul a trei elicoptere, trupurile lor au fost găsite în zăpadă.

Se crede că au căzut în jur de 650 de metri, dar nu se știe cauza exactă a accidentului.

Postul de televiziune RAI din Italia a transmis că se aflau aproape de vârf când au căzut în gol și că au fost localizați după ce unul dintre elicopterele de salvare a detectat un semnal de la telefonul schiorului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Jean Daniel Pession, schiorul de 28 de ani de la Cupa Mondială, și iubita sa au murit îmbrățișați

Jean Daniel Pession, schiorul de 28 de ani de la Cupa Mondială, și iubita sa au murit îmbrățișați

[Sursa foto: Instagram]

"Au fost trădați de muntele pe care l-au iubit atât de mult”

"Au fost trădați de muntele pe care l-au iubit atât de mult”, se spune în raportul televiziunii publice italiene.

"Când au fost găsiți, erau încă legați împreună, ca într-o ultimă îmbrățișare.”

Pession terminase anterior pe locul 15 la Cupa Mondială de schi și era, de asemenea, între primii 25 la Campionatele Mondiale în urmă cu doi ani.

Moartea lor a fost confirmată de Federația Italiană pentru Sporturi de Iarnă. "O tragedie teribilă lovește în special lumea sporturilor de iarnă și a schiului de viteză”, se spune în declarația de presă.

"Jean Daniel Pession, un tânăr de 28 de ani al echipei de la Cupa Mondială, și-a pierdut viața într-un tragic accident montan petrecut deasupra masivului Champoluc. Iubita lui a murit și ea împreună cu Pession", se mai spune în postare.

„De-a lungul carierei, nativul din Valea Aostei obținuse cele mai bune rezultate în 2021, clasându-se pe locul 15 în clasamentul final al Cupei Mondiale, în timp ce la Campionatele Mondiale a ajuns pe locul 22 la Vars în 2022. Președintele Flavio Roda și întreaga Federație transmite condoleanțe familiei Pession pentru această nenorocire tragică”, a transmis Federația de schi din Italia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si