Comisarul Mădălin Zamfir, şef al Centrului Operaţional Piteşti și fost  purtător de cuvânt al Poliției Argeș, a trecut mult prea devreme în lumea celor drepţi.

Citește și: Ce a pățit medicul care a fost de gardă în noaptea în care Alexandra a fost lăsată să moară la Maternitatea din Botoșani

În vârstă de 37 de ani, Mădălin Zamfir a încetat din viață într-un spital din Brașov, unde se afla internat în stare critică de mai multe zile.

Citește și: "Ai de gând să mă împuști?" Tânăra însărcinată l-a întrebat pe polițist înainte să fie împușcată mortal- VIDEO

Din păcate, cu toate eforturile depuse de medici, viaţa tânărului ofiţer Mădălin Zamfir a încetat să mai bată, scrie presa argeșeană.

Cum s-a produs tragedia

Tragedia s-a produs pe data de 23 august, când Mădălin Zamfir era la Rucăr, satul Sătic, ca să-şi ajute un prieten care săpa o fosă septică de circa trei metri adâncime în curtea casei aflată în construcţie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La un moment dat, prietenului i s-a făcut rău şi a căzut inconştient, iar poliţistul a intrat după el să-l ajute, însă a leşinat şi el.

Ambii au fost scoşi de pompieri, care au început resuscitarea, informează Ziarul Argesul.

Proprietarul casei, în vârstă de 45 de ani, nu a răspuns manevrelor şi s-a declarat decesul. Ofiţerul a fost preluat cu semne vitale de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Braşov, dar din nefericire, după o săptămână de la incident, şi inima lui a încetat să mai bată.

Mădălin Zamfir, şef al Centrului Operaţional Piteşti

Mădălin Zamfir avea doi copii gemeni 

Mădălin Zamfir era căsătorit, soţia sa fiind tot ofiţer de poliţie, şi avea doi copii minori, gemeni.

Absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” în 2009, specializarea criminalistică, Mădălin Ionuţ Zamfir a lucrat până în 2012 la compartimentul expertize din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din 2012 până în 2014 a fost ofiţer de ordine publică la Poliţia Costeşti, iar din 2014 a îndeplinit funcţia de purtător de cuvânt al poliţiei argeşene.

În noiembrie 2018, a câştigat concursul organizat de IGPR pentru funcţia de şef birou Centru Operaţional din cadrul poliţiei argeşene, iar apoi a trecut pe o funcție superioară la Centrul Infotrafic al Poliției Române, unde și-a îndeplinit sarcinile de serviciu până când a plecat la cele veșnice.

Madalin Zamfir si-a urmat prietenul in ceruri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si