Close sidebar
Close sidebar

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta Printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Argumentatia celor de la portalul ortodoxinfo.ro este bizara in conditiile in care toata lumea a vazut cununia religioasa a Printului Harry cu Megan Markle, ceremonie ce a avut loc sambata in capela St George de pe domeniul Castelului Windsor.

Totusi, cei de la ortodoxinfo.ro sustin ca aceasta ceremonie religioasa nu schimba situatia in care se afla printul si Meghan Markle. “Chiar daca a avut loc si o ceremonie religioasa, aceasta nu schimba cu nimic lucrurile fata de un simplu concubinaj, de fapt e un concubinaj oficial, cu “binecuvantarea” „episcopului”. Si asta datorita faptului ca religia anglicana in care se cununa cei doi este eretica, adica in afara Bisericii, unde nu exista taine valide. Prin urmare, nici cununia lor nu este valida, iar ei vor trai ca si pana acum, in pacat, vor avea copii a caror botez nu va fi nici acela valid”.
Toata argumentatia stranie a celor de la portalul crestin o puteti citi aici.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cea mai asteptata nunta a anului, cea a Printului Harry cu actrita Meghan Markle a avut loc sambata, intr-o atmosfera spectaculoasa. Ceremonia religioasa, la care au luat parte 600 de persoane, a fost tinuta de David Conner, diacon de Windsor, iar Justin Welby, arhiepiscop de Canterbury si lider spiritual al Bisericii Anglicane, a oficiat secventa ceremoniala in timpul careia au avut loc juramintele de credinta.

La finalul slujbei religioase,  episcopul afro-american Michael Curry, liderul Bisericii Episcopale, a sustinut un discurs inflacarat.

Ca un element atipic pentru o nunta de acest rang, in capela, in timpul slujbei, un cor gospel a interpretat o melodie, despre care se spune ca ar fi preferata tanarului cuplu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI