Close sidebar
Close sidebar

Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina în Poarta Brandenburg din Berlin

O maşină s-a lovit violent, duminică seara, de Poarta Brandenburg din Berlin, şoferul pierzându-şi viaţa în accident, a transmis pe Twitter poliţia germană, potrivit presei internaționale.

Sorin Negru,

Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina în Poarta Brandenburg din Berlin

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O mașină s-a izbit duminică seară de un stâlp al Porții Brandenburg din centrul Berlinului. Pompierii au găsit un bărbat mort în mașină, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Citește și: Vladimir Putin laudă „dinamica pozitivă” a războiului din Ucraina, după ce o rachetă a Rusiei a distrus un bloc de locuințe din Dnipro

Cu excepția șoferului, cel mai probabil nimeni nu se afla în mașină în momentul coliziunii, potrivit Berliner Zeitung.

„Conform constatărilor inițiale, nicio altă persoană nu a fost rănită”, a declarat ulterior poliția pe Twitter.

Ce a transmis Poliția germană

Maşina a venit de pe bulevardul Unter den Linden şi a izbit o coloană dorică a celebrul monument din capitala Germaniei în jurul orelor 23.30

(22.30 GMT), a scris poliţia pe Twitter.

Citește și: Descoperire șocantă în Italia! Trupul neînsuflețit al unui român a fost găsit în lacul de lângă restaurantul la care lucra

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

"O anchetă este în curs de desfăşurare cu privire la identitatea şoferului şi circumstanţele incidentului", au transmis forţele de ordine.

Citește și: Atac armat la Paris: cinci oameni răniți, printre care și un polițist

Cotidianul Bild a publicat o fotografie cu o maşină neagră grav avariată şi a indicat că zona din jurul porţii a fost izolată.

Cu ce viteză circula mașina

Trupul bărbatului a fost recuperat din epava complet distrusă în accident. Potrivit pompierilor, la fața locului se aflau 30 de agenți de urgență. Un paravan de intimitate a fost ridicat în jurul mașinii distruse.

Citește și: Un alt TIR era să rămână blocat în Pasajul Unirii. Acesta este al doilea incident în doar 48 de ore

Vehiculul grav avariat s-a oprit între doi stâlpi ai porții. Inițial nu a fost clar cu ce viteză a fost condusă mașina, nici care este identitatea șoferului.

Anchetatorii au ridicat probe de la locul incidentului, din Pariser Platz din cartierul Mitte. Luni dimineața nu era clar dacă piața din fața Porții Brandenburg va fi din nou accesibilă în mod liber pe parcursul zilei.

Situată în centrul capitalei Germaniei la nivelul frontierei care despărţea în trecut Berlinul de Est şi de Vest, Poarta Brandenburg a devenit un simbol al unităţii germane.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI